Dr. Fazıl Küçük Lisesi Tanıtım Günleri

Dr.Fazıl Küçük Lisesi öğrencilerinin üniversite tercihlerinde yardımcı olmak amacıyla düzenlenen “ Üniversite Tanıtım Günlerine “ katılan    Kıbrıs İlim Üniversitesi  Tanıtım Koordinatörlüğüne bağlı temsilciler, Öğrencilere Kıbrıs İlim Üniversitesinde Fakülte, Yüksekokul ve Enstitüler bünyesinde verilmekte olan eğitim programlarını tanıttılar.

Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Kıbrıs İlim Üniversitesi standında öğrencilere üniversiteyi tanıtıcı  broşürler ve promosyon malzemeleri dağıtıldı ve her bir program hakkında ayrı ayrı detaylı bilgiler verildi. Festival havasında geçen tanıtım günleri programında öğrencilere  arzu ettikleri takdirde  İnternet ortamında web sayfamızdan da bizlere ulaşabilecekleri, sosyal medya aracılığı ile kendilerine her türlü açıklamayı yapmak üzere bir ekibimiz olduğu   ve hiç çekinmeden  7/24  üniversitemizi arayabilecekleri konusunda bilgi verildi.