KİÜ Pakistan Kurtuluş Gününü Kutladı

Kıbrıs İlim Üniversitesinde okuyan  Pakistanlı öğrenciler  Ülkelerinin kurtuluş gününü kutlamak için anma günü düzenlediler.Başta Rektör Prof.Dr.Ahmet Bülend Göksel olmak üzere çok sayıda akademisyen, personel  ve diğer ülke öğrencilerinin katıldığı bu anlamlı günde  Pakistanlı öğrenciler tarafından hazırlanan  ve ülkelerinin tarihi ve turistik yerlerini  gösteren slayt   ve film gösterisi yapıldı.

Yine öğrenciler tarafından hazırlanan diğer sunumlarda  Nüfus bakımından dünyanın altıncı sırasında gelen Pakistanın  1947’de İngiliz sömürgesindeki Hindistan’dan, yaşanan kanlı bir mücadele sonrası nasıl ayrıldığı   ardından yine bir bölünme yaşayıp batısı bugünkü Pakistan, doğusu ise Bangladeş olan yeni yapının  nasıl kurulduğu  görsellerle desteklenerek  anlatıldı.

Pakistanın siyasi ekonomik, kültürel ve askeri değerleri nin sunumuyla devam eden günde Pakistan’da Pencap, Sind, Kuzeybatı Sınır Eyaleti ve Belucistan olmak üzere 4 eyaletten oluştuğu, federal başkenti İslamabad’ olduğu anlatıldı.

Pakistan’lı öğrenciler kendi bayrağının resminden büyük bir pasta yapıp kutlamalara devam ettiler.

21 Eylül Dünya Alzheimer Günü #unutursamhatırlat #21Eylül  #dünyaalzheimergünü #worldalzheimersday #rememberme #21september
#dgs #tercihleri #basladı
Instagram Image
8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü
#8eylül #fizyoterapigünü #fizyoterapi #kıbrısilimüniversitesi
Instagram Image
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Prof.Dr. Ahmet Bülend GÖKSEL #30ağustos  #30ağustoszaferbayramımızkutluolsun
EK TERCİHLERDE %75 BURS VERİLEN BÖLÜMLER; ✔Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Yıllık sadece 4.250 ₺)
✔Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Yıllık sadece 4.250 ₺)
✔Türkçe Öğretmenliği (Yıllık sadece 4.250 ₺)
✔Fizyoterapi (Yıllık sadece 3.750 ₺)
✔Adalet (Yıllık sadece 3.750 ₺) ‘den başlayan eğitim ücretleri.
A Great Achievement of Cyprus Science University in the Competition that 220 Projects Are Submitted.
Cyprus Science University (CSU) advanced to final in the “2017 Green Brain International Project Competition”.
In order to increase the sensitivity of renewable Energies and Environmental Health, 220 projects from 13 countries are submitted to the competition organized by METU and that the universities from USA, UK and Canada are also participants.
In this competition that world’s leading universities are participated, Cyprus Science University established four years ago has taken pride in being one of the first four universities together with Jacobs University from Germany (762nd rank in world ranking), Taylor’s University from Malaysia (179th rank in Asian countries) and METU (500th rank in world ranking).
This achievement of young and dynamic Cyprus Science University which is recently established demonstrates how its mission and vision are correct and realistic. Cyprus Science University that will put its signature under such notable successes proceeds on its way without compromising its goals and thanks to its faculty members who are experienced in their fields, provides an opportunity of education and training to its students in a spirit of researchers.
#kıbrısilimüniversitesi