Konsorsiyum Kıbrıs İlim Üniversitesi’nde Toplanıyor

KKTC Üniversiteleri tanıtım  konsorsiyumu 125.toplantısını  T.C Büyükelçiliği Yardım Heyeti Konsorsiyum Başkanımız Sn. Yasin Saatçi başkanlığında GAÜ, YDÜ, GÜ, KAÜ, İTÜ, ODTÜ, DAÜ, LAÜ, ve UKÜ  üniversitelerinin temsilcilerinin  katılımıyla Kıbrıs İlim Üniversitesinde yapacak.

23 Mayıs 2017 saat 10:00 da gerçekleştirilecek olan toplantıda bu  yıl şimdiye kadar katılınılan üçüncü ülkeler ve Türkiye tanıtım fuarlarının  bir değerlendirmesi yapıldıktan sonra önümüzdeki aylarda katılınması planlanan fuarlarla ilgili konular gündeme alınacak.

Önümüzdeki yılda katılınacak fuarlarla ilgili ilk görüşmelerin de yapılacağı bu toplantı sonrasında studyinnorthcyprus  web sayfasının  nasıl geliştirilebileceği ve daha aktif hale getirilebileceği ile ilgili görüşmelerde bulunulacak.