Kıbrıs İlim Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO Öğrencileri Finalde

Kıbrıs Gurme  dergisi tarafından  düzenlenen “ Şefler Yarışıyor “ adlı yemek yarışmasında Kıbrıs İlim Üniversitesi Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu 2. Sınıf öğrencileri Cihan Yurteri ve Rabia Ozan, ön elemeyi geçerek final turuna katılma hakkını elde ettiler.

KKTC’de faaliyet gösteren çeşitli üniversitelerden 18 öğrencinin katıldığı yarışmanın ön elemesinde Jüri üyeleri,  Mustafa Şah (Girne Amerikan Üniversitesi),  Özde Ece Canıtez (Kıbrıs İlim Üniversitesi), Gabriel Aydın (Akdeniz Karpaz Üniversitesi) , Birol Bebek ( Zoom Dergisi Sahibi), Aytaç Yıldırım ( Lefke Avrupa Üniversitesi), Güven Ardahan (Doğu Akdeniz Üniversitesi) yarışmacıların çalışmalarını malzeme kullanımı,  tad  ve sunum başta olmak üzere çeşitli kriterler çerçevesinde değerlendirdikten sonra  altı katılımcıyı eleyerek  12 yarışmacının finale kalmasını kararlaştırdılar.

Büyük bir çekişme içersinde geçeceği tahmin edilen final turlarının tarihi ve yarışmacıların finale katılım sıralaması bu Çarşamba gurme dergisi tarafından düzenlenecek yemekte kararlaştırılacak.