Öğretim Görevlilerinden Erdal Güryay (Yeşil Hat Ticareti Ekonomi Araştırması) dalında ödül almıştır.

Kıbrıs İlim Üniversitesi öğretim görevlilerinden Erdal Güryay (Yeşil Hat Ticareti Ekonomi Araştırması) dalında ödül almıştır.

Sir Stelios Haji-Ioannou, Filoxenia vakfı tarafından 2009 yılından beri düzenlenmekte olan ve Kıbrıs’ta yaşayan iki toplumdaki vatandaşların işbirliği yapmasını cesaretlendirmek ve adada sürdürülebilir bir barışın temellerini oluşturmayı amaçlayan Stelios Hayırseverlik Vakfı 2009 yılından bu yana iki toplumlu projelere 2 milyon 750 bin euro katkı yaptı.

Her iki toplumdan yaklaşık 850 kişiyi Filoxenia Konferans Salonu’nda bir araya getiren bu seneki etkinlikte, çok sayıda katılımcı barış ve sürdürülebilir birliktelikle ilgili tartışmalara katkı koydu.

Dereceye girenlere ödülleri verilmeden önce, her iki toplumdan ve uluslararası medyadan tanınmış gazetecilerin katıldığı bir panel düzenlendi.

Sir Stelios Haji-Ioannou, Filoxenia Konferans Merkezi’nde düzenlenen Ödül Töreni’nde (Stelios İki Toplumlu Ödülleri, 2017) 75 adet iki toplumlu takıma 10,000 Euro değerinde nakit para ödülü verildi.