Turnuvalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kıbrıs İlim Üniversitesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen  öğrencilerarası  ödüllü bahar turnuvaları başladı. Yarışmacılar kadar sınıf arkadaşlarının da büyük heyecanla izledikleri karşılaşmalar yoğun bir rekabete sahne oluyor.

Başta Basketbol ve Futbol olmak üzere Voleybol, masa tenisi ve golf  gibi spor dallarının yanısıra  öğrenciler in düşünsel yeteneklerini sınadıkları Satranç  ile  bireysel yeteneklerini yarıştırdıkları Bilardo, tavla ve langırt gibi gibi alanlarda düzenlene turnuvalarda başarılı olan öğrencilere çeşitli ödüller verilecek.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdikleri turnuvalar boyunca  öğrenciler için düzenlenen çeşitli eğlence etkinliklerinin de  düzenlenmesi ile ara sınavlar öncesi öğrencilerin streslerini atarak sınavlara daha rahat bir şekilde hazırlanması amaçlanıyor.